Winkel

Bij de aankoop van accordeons gaat het niet om iets wat je zomaar elke dag koopt
Dus een zeer dringende aanrader is ondanks dat U eventueel ver weg woont toch even komt kijken.
Via telefoon en/of e-mail (Internet) is de informatie zeer vaag, en zal het er toch van komen dat U even gaat rijden.

We hebben zo ongeveer 450 accordeons in voorraad, dat is dus niet niks, en als U er een gezellig  uitje van maakt om met een lekker bakkie koffie over accordeons te komen praten bent U welkom.
Of bij ons zowel de kleine als de grote of de klassieke muziek modellen, of comercieel populaire modellen te komen proberen
Wij kunnen U er van verzekeren, dat U een heel stuk wijzer hiervan word, en het verplicht U tot niets.
Winkel2
Ook leeftijd van onze occasion instrumenten is niet relevant, daar een oudere accordeon dikwijls beter kan spelen als een nieuwe, Dit omdat veel mensen vragen hoe oud is het instrument.

Onze garantie is met onze eigen monteur dan ook tot, je zou bijna zeggen eindeloos
Het zijn best dure instrumenten, dus alle informatie voor U is welkom, en al duurt dat voor ons de hele dag daar staan wij voor.
Winkel1
We hebben in ons 60-jarig bestaan hierdoor alleen zeer goede klanten overgehouden
Ook hebben wij een eigen technische dienst, waarbij onze eigen monteur U voor kleine dingen meestal direct kan van dienst zijn.
Zijn het grotere reparaties zijn die zo vlug mogelijk gemaakt, en kunt U eventueel een leen instrument meekrijgen in geval van nood.
Winkel3
De route ziet U op onze site, eenmaal aangekomen in de Piusstraat 74, ziet U naast de winkel Gitaren/Banjos zowat alle snaar instrumenten onze accordeon-winkel, zou er niemand aanwezig zijn kunt U altijd terecht bij de gitaren-muziek winkel ernaast, binnen enkele minuten is er iemand voor U om zo goed mogelijk te helpen en te demonstreren, dus in feite zou U altijd terecht kunnen, maar effe bellen is geen verkeerde raad
5 Meter verderop is er een poort die wij voor U opendoen waar U gratis de auto kunt parkeren, dus geen zoeken in het centrum, maar direkt aan de achetrzijde parkeren.

Hopelijk tot ziens en groeten van coolen accordeons en medewerkers